Dragoș Anunnaki
1.55K subscribers
290 photos
4 videos
1 file
4.76K links
Conspiratii, Mistere, Paranormal, Istorie, Energie Libera si Stiinta.

Site: https://www.dir.org.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR): https://www.dir.org.ro/donatii-pentru-departamentul-de-informatii-romania-dir
Download Telegram
to view and join the conversation
Cercetatorii americani sunt de parere ca un component gasit in canabis ar putea sa stopeze raspandirea cancerului de san in tot organismul, relateaza BBC News. Echipa de la California Pacific Medical Center Research Institute spera ca noul medicament, canabidiolul sau CBD, sa fie o alternativa non-toxica la chimioterapie. Spre deosebire de canabis, canabidiolul nu are...

https://www.dir.org.ro/canabisul-poate-stopa-cancerul-de-san/
La Mulți Ani, România! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩
La Mulți Ani, români! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩

Urmăriți-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Foto: Facebook/Christian Adventure
La Mulți Ani, România! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩
La Mulți Ani, români! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩

Urmăriți-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Foto: Facebook/Christian Adventure
Acest articol îşi propune să analizeze implicarea americană și britanică în comerțul afgan de droguri, concentrându-se pe istoria acestei implicări și pe natura comerțului de droguri de la ocupația din 2001 a Afganistanului. Astăzi, Afganistanul furnizează „mai mult de 90% din opiul ilicit din lume, din care este făcută heroina”, deci,...

https://www.dir.org.ro/sua-cia-heroina-afgana-si-istoria-talibanilor/
Comoara din Munții Rodnei - Elixirul Vieții - Apa cu particule de aur coloidal

În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate. Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor.

Într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim comuna Maieru. În locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, curge apă cu aur. La propriu.
Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal.

Video aici -> https://www.facebook.com/DragosBirjaru11/videos/576382250115874
Pentru mine, nu este uimitor ceea ce se intampla, astazi, pe planeta. Stiam ca se va ajunge aici si vorbeam despre aceste planuri ale globalistilor de a instaura Guvernul Mondial, inca de acum 10-15 ani, cand am inceput sa cercetez conspiratiile. In 2010, am inceput sa vorbesc public despre aceste planuri.

Primesc mesaje de la persoane care, acum 10 ani, imi spuneau ca "sunt teorii ale conspiratiei", ca "traim in democratie", ca "nu se va intampla asa ceva", ca "exagerez". Cum sa-mi spuna cineva, care nu a cercetat planurile globalistilor, ca nu va fi asa?

Acele persoane sunt uimite, bulversate, de ceea ce vad in prezent, referitor la dictatura C19, certificatul verde, conditionarea drepturilor si libertatilor de efectuarea unui ser sau de trecerea prin boala, planul global de injectare obligatorie. Oamenii sunt usor de pacalit de catre globalisti, pentru ca globalistii au multe metode de manipulare, iar pentru a nu fi pacalit trebuie sa cercetezi planurile lor, ideologia lor, dar este nevoie si de evolutie spirituala.

In arhiva Departamentului de Informatii Romania (DIR) avem un volum urias de informatii despre conspiratii, despre planurile globalistilor. Nu este suficient sa le cunoastem noi, ci trebuie sa le cunoasca toti oamenii.

Evolutia spirituala inseamna evolutia constiintei, evolutia intuitiei, iar un om spiritual, adica un om cu constiinta evoluata, nu poate fi manipulat.

Dragos Anunnaki

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki